Wintergarten aus Aluminium von innen

vinterträdgårdar

Luftiga rum där ljuset flödar

Skapa det optimala extrarummet med en vinterträdgård. Du kan välja mellan många olika tekniska lösningar och designalternativ när du bestämmer hur ditt eget drömuterum ska se ut. Upptäck Solarlux suveräna kvalitet och skapa din egen oas med en vinterträdgård från Solarlux.

 

Utöka din boyta

Vackert ljusinsläpp, optimal värmeisolering och skräddarsydda lösningar hjälper dig uppfylla drömmen om en unik vinterträdgård. Oavsett om du bor i en arkitektritad villa eller ett korsvirkeshus har Solarlux produkterna för en idealisk lösning. Högklassiga material som aluminium eller en kombination av trä och aluminium sätter en individuell prägel på vinterträdgården.

Wintergarten Wohnraum-Erweiterung

Vinterträdgård Video

vinterträdgård i detalj

Våra aluminium- och träprofiler ger ett härligt ljusinsläpp och stilfull elegans till din bostad. Installationen av glas, ventilation och skuggningssystem uppfyller kraven i Energibesparingskraven (EnEV) för uppvärmda vinterträdgårdar i bostadsutrymme.

Vinterträdgård

  

Wintergarten Zubehör

Tillbehör

Tillbehör till din vinterträdgård

Wintergarten Planung

Planering

Kontakta oss och våra återförsäljare

Kontakta oss gärna eller våra skickliga återförsäljare för att få hjälp under hela processen. Vi ser fram emot att höra av dig!

Kontakt

Teknik & Downloads

Informations material och tekniska dokument på produkter och system finns i vår portal "mySolarlux". Eller be om en en broschyr direkt.

Beställ broschyr

Har du frågor eller du vill endast beställa en broschyr?

Vi hjälper dig gärna med planeringen att modernisera din befintliga byggnad eller du kanske rent av är i nybyggnadstankar? Vi ser fram emot din förfrågan.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...