Creëer uw eigen lievelingsplek

Een serre is de ideale mogelijkheid om uw woonruimte royaal uit te breiden.

Vinterträdgårdar

Luftiga rum där ljuset flödar

Mer ljus, mer rymd, mer livsglädje! Skapa det optimala extrarummet med en vinterträdgård. Du kan välja mellan många olika tekniska lösningar och designalternativ när du bestämmer hur ditt eget drömuterum ska se ut. Upptäck Solarlux suveräna kvalitet och skapa din egen oas med en vinterträdgård från Solarlux.

Utöka din boyta

Vackert ljusinsläpp, optimal värmeisolering och skräddarsydda lösningar hjälper dig uppfylla drömmen om en unik vinterträdgård. Oavsett om du bor i en arkitektritad villa eller ett korsvirkeshus har Solarlux produkterna för en idealisk lösning. Högklassiga material som aluminium eller en kombination av trä och aluminium sätter en individuell prägel på vinterträdgården.

Vinterträdgård i Detalj

Våra aluminium- och träprofiler ger ett härligt ljusinsläpp och stilfull elegans till din bostad. Installationen av glas, ventilation och skuggningssystem uppfyller kraven i Energibesparingskraven (EnEV) för uppvärmda vinterträdgårdar i bostadsutrymme.

Vinterträdgårdar

Aluminium

Trä/aluminium

  • SDL Avantgarde

 

Solarlux- Kvalitet som övertygar

  • Isolerat
  • Ger ytterligare boyta att njuta av året runt med bästa energivärden
  • Stor och direkt tillgång till trädgården och natur utanför
  • Olika utföranden, för perfekt anpassning till ditt boende
  • Alla Solarlux produkter har testats och certifierats av oberoende testinstitut
  • Alla Solarlux produkter är garanterat „Made in Germany“

Tillbehör till din vinterträdgård

Skuggning

Även en optimalt värmeisolerad vinterträdgård kan bli för varm om solens strålar är för starka. Då hjälper effektiva skuggningssystem: Utomhusmarkiser som fångar upp solstrålarna innan de träffar glasytorna sörjer för effektiv skugga. Det går också att få inomhussolskydd som jalusier, plisségardiner och baldakiner. Faktum är att rullgardiner, plisségardiner och reflekterande gardiner till och med kan installeras mellan glasskivorna!  Vind- och temperatursensorer styr solskyddsprodukterna automatiskt.

Värme

Vid rått och otrevligt väder kommer den skyddade vinterträdgården riktigt till sin rätt, och det blir till en ren njutning att sitta hopkurad och titta ut över den snötäckta trädgården. Förvånansvärt lite värmeenergi krävs för att skapa en behaglig inomhustemperatur även under den kalla årstiden. En kamin eller en kakelugn, golvvärme, radiatorer eller infällda konvektorer går utmärkt att integrera i vinterträdgården.

Belysning

Smart placerade ljuskällor trollar fram en behaglig stämning. En lika diskret som effektiv lösning är belysningsskenor med infällda lågvoltslampor, som placeras under de enskilda sparrarna. Välj mellan punktspotlights, halogenlampor eller stjärnspotlights, alla utrustade med dimbara transformatorer.

Automatisering

Automatisk styrning är oslagbart bekvämt. Tack vare en pålitlig och ytterst känslig automatiseringsmodul kan både ventilation, skuggning och belysning regleras automatiskt.

Kontakta oss och våra återförsäljare

Kontakta oss gärna eller våra skickliga återförsäljare för att få hjälp under hela processen. Vi ser fram emot att höra av dig!


 

 

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...