Semester med Solarlux_upptäcktsfärd_SE

Semester med Solarlux_vildmarksfärd_SE

Semester med Solarlux_valsafari_SE

Semester med Solarlux_spa_SE

100 procent semesterkänsla …

… SOM BÖRJAR HEMMA HOS DIG

Solarlux gör ditt hem till den perfekta destinationen, till ”the place to be”, hela året runt. Och det bästa är – detta ska bli en höstsäsong enligt dina önskningar, skräddarsydd så att säga. Vi planerar och tillverkar ditt terrasstak, ditt uterum, din vinterträdgård, ditt vikparti av glas eller ditt cero skjutsystem enligt dina önskemål. På så sätt får du den perfekta utgångspunkten för att njuta av en höst med massor av spännande aktiviteter. Praktiskt är att du inte ens behöver resa till din aktivsemester, utan kan börja aktiviteterna direkt därhemma. Våra lokala Solarlux återförsäljare hjälper dig gärna med planering och rådgivning, och besöker dig även hemma hos dig.  

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Gå på upptäcktsfärd

TERRASSTAK OCH UTERUM -  VÅRT TIPS: TA DIG UT … OCH BYT PERSPEKTIV

Med ett terrasstak från Solarlux tar sommaren aldrig slut – dessutom får du en bra utgångspunkt för dina friluftsaktiviteter. Kompletterat med skjut- eller vikpartier av glas och värmeelement anpassar du dig alltid till årstiden och kan njuta av utelivet och trädgården året om – oberoende av om du upplever naturen på nära håll eller njuter av obegränsade vyer. Form och färg kan du välja helt fritt, materialen såsom aluminium och trä garanterar lång hållbarhet. Designen är självklart anpassad till dina individuella önskningar.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Gå på vildmarksfärd

VINTERTRÄDGÅRDEN – MER ÄN EN VISUELL UTFLYKT OCH TANKA LJUS DAGLIGEN

En större bostadsyta är den positiva bieffekten av en vinterträdgård – men den ger ännu mer: ljus strömmar genom hela rummet och ger ditt hem en helt ny känsla. Varje dag leder de stora glasytorna din blick ut i naturen och låter dig upptäcka nytt. Genom alla olika förhållanden – dag, natt, väder, årstider – är en vinterträdgård bästa platsen för att slappna av. Passande till korsvirkes- och arkitektritade hus, anpassningsbar till nästan alla inbyggnadssituationer, individuellt utformad av aluminium eller trä, alltid elegant och tusentals gånger beprövad. 

Terrassendach als Wetterschutz

Gå på valsafari

VIKPARTIER AV GLAS – VAR NYFIKEN OCH ÖPPEN OCH SLÄPP IN NATUREN I DITT HEM…

Ett vikparti är lika enkelt att hantera som ett vanligt fönster och skapar innovativa boendekoncept tack vare stora öppningar. Vikpartier av glas höjer livskvalitén och utvidgar din bostad nästan gränslöst ut i naturen. På så sätt knyter du ihop din trädgård och damm med innemiljön och njuter av din personliga naturupplevelse varje dag, året om. Skräddarsydd och med många utförandealternativ, bästa isoleringsvärde och eleganta profiler för stor transparens.

Terrassendach als Wetterschutz

Gå på spa

SKJUTSYSTEM CERO FÖR OBEGRÄNSADE VYER OCH AVKOPPLING

Cero definierar din bostad på ett nytt sätt och gör ditt badrum till en lyxig spa-avdelning: frihetskänslan av en nästan obegränsad utsikt samt naturligt ljus skapar trivsel och nöje. En fri vy mot himlen inkluderad hjälper dig att slappna av - tack vare upp till 15m2 stora glasytor, inramade av profiler med bara 34mm profilbredd. Skräddarsydd som alla produkter från Solarlux, energieffektiv, säker och med möjlighet att uppgradera genom motorisering och elektronisk styrning – även via App. Designen: utmärkt!

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Har du frågor eller du vill endast beställa en broschyr?

Vi hjälper dig gärna med planeringen att modernisera din befintliga byggnad eller du kanske rent av är i nybyggnadstankar? Vi ser fram emot din förfrågan.

Kontakt

 

 

Är du sugen på mer inspiration för dina fritidsaktiviteter?

Bra, här kan du låta dig inspireras av våra bilder …

Har du frågor eller du vill endast beställa en broschyr?

Vi hjälper dig gärna med planerna att modernisera din befintliga bostad. Eller är du kanske i nybyggnadstankar? I vilket fall som helst ser vi fram emot din förfrågan!

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...