Solarlux terrassaloniki_bild1

Solarlux Vinterträdgård semester_bild2

Solarlux Vikvägg semester_bild3

Solarlux Skjutsystem semester_bild4

100 procent semester…

… OCH CHECKA IN REDAN HEMMA 

Solarlux gör ditt hem till den perfekta semesterdestinationen, till ”the place to be”, hela året runt. Och det bästa är – detta ska bli en semester enligt dina önskningar, skräddarsydd så att säga. Vi planerar och tillverkar ditt terrasstak, ditt uterum, din vinterträdgård, din vikvägg av glas eller ditt cero skjutsystem enligt dina önskemål. Praktiskt är att du inte ens behöver ta dig till resebyrån, eftersom våra lokala Solarlux återförsäljare gärna besöker dig hemma.  

 

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Insidertips Terrassaloniki

TERRASSTAK OCH UTERUM - FÖR SOMMARGARANTI I TRÄDGÅRDEN

Med ett terrasstak tar sommaren aldrig slut: kompletterat med vikväggar av glas eller värmeelement reagerar du alltid på årstiden och kan njuta av utelivet och trädgården året om. Materialen såsom aluminium och trä garanterar lång hållbarhet. Designen är självklart anpassad till byggnadens stil och dina individuella önskningar.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Hot Spot Costa Vinterträdgårdica

VINTERTRÄDGÅRDEN – EN INDIVIDUELL OAS

En större bostadsyta är den positiva bieffekten av en vinterträdgård – men den ger ännu mer: ljus som strömmar genom hela rummet ger ditt hem en helt ny känsla. Genom alla olika förhållanden – dag, natt, väder, årstider – är en vinterträdgård bästa platsen för att slappna av. Passande till korsvirkes- och arkitektritade hus, anpassningsbar till nästan alla inbyggnadssituationer, individuellt utformad av aluminium eller trä, alltid elegant och tusentals gånger beprövad. 

Terrassendach als Wetterschutz

GRÄNSLÖSA VIKDÖRRKIET

VIKVÄGGAR AV GLAS SUDDAR UT GRÄNSERNA MELLAN INNE OCH UTE

En vikvägg är lika enkel att hantera som ett vanligt fönster och skapar innovativa boendekoncept tack vare stora öppningar. Vikväggar höjer livskvalitén och utvidgar din bostad nästan gränslöst ut i naturen: även som stängd känns det som om inomhus blir utomhus – året om. Skräddarsydd och med många utförandealternativ, bästa isoleringsvärde och eleganta profiler för stor transparens.

Terrassendach als Wetterschutz

Njut i Skjutsystemerika

SKJUTSYSTEM CERO FÖR OBEGRÄNSADE VYER

Cero definierar din bostad på ett nytt sätt: frihetskänslan av en nästan obegränsad utsikt skapar bokstavligen nya dimensioner – inklusive fri vy mot himlen tack vare upp till 15m2 stora glasytor, inramade av profiler med bara 34mm åsiktsbredd. Skräddarsydd som alla produkter från Solarlux, energieffektiv, säker och med möjlighet att uppgradera genom motorisering och elektronisk styrning – även via App. Designen: utmärkt!

Fler idéer för hemestern …

… hittar du i våra broschyrer! Beställ nu och snart får du din digitala ”semesterkatalog”. Vi är säkra på att du kommer att hitta lovande destinationer!

Beställ en gratis broschyr

 

 

Är du sugen på mer inspiration för hemestern?

Bra, här kan du låta dig inspireras av våra bilder …

Har du frågor eller du vill endast beställa en broschyr?

Vi hjälper dig gärna med planerna att modernisera din befintliga bostad. Eller är du kanske i nybyggnadstankar? I vilket fall som helst ser vi fram emot din förfrågan!

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...