Skjutpartier vintersemester med Solarlux

Vikpartier vintersemester med Solarlux

Vikpartier 2 vintersemester med Solarlux

100 procent semesterkänsla …

… SOM BÖRJAR HEMMA HOS DIG

Solarlux gör ditt hem till den perfekta destinationen, till ”the place to be”, hela året runt. Och det bästa är – detta ska bli en vintersäsong enligt dina önskningar, skräddarsydd så att säga. Vi planerar och tillverkar ditt terrasstak, ditt uterum, din vinterträdgård, ditt vikparti av glas eller ditt cero skjutparti enligt dina önskemål. På så sätt får du den perfekta utgångspunkten för att njuta av en vinter med massor av mysiga och avslappnande aktiviteter. Praktiskt är att du slipper stå i bilköer, vänta på skidliften eller trängas i bastun - koppla av hemma istället, din semester kan börja direkt därhemma. Våra lokala Solarlux återförsäljare hjälper dig gärna med planering och rådgivning, och besöker dig även hemma hos dig.  

Vikparti Solarlux vinter

Vinterstämning med vikpartier

SLÄPP IN FRISK VINTERLUFT 

Även under vintern finns det dagar då det är kul att umgås utomhus. Vikpartier av glas är perfekt lämpade för dessa tillfällen. Du kan sitta i ditt vardagsrum, men ändå vara utomhus. Eftersom vikpartier kan öppnas lika enkelt och snabbt som vanliga fönster sitter du strax utomhus - fast inne. Med en kopp te eller glögg blir på så sätt vinterdagarna i vardagsrummet en riktig glädje. Och när du känner att det ändå blir för kallt kan du njuta av vinterstämningen därute genom det stängda partiet, som självklart är välisolerat med 3-glas för bästa isoleringsvärde.

Skjutfönster cero vinter

Njut av fria vyer i vinterlandskapet

DAGS ATT KOPPLA AV  

Finns det något bättre än att stå helt ensam i naturen, att andas in den krispiga vinterluften och att titta på soluppgången? Med cero skjutpartier för maximal transparens är detta möjligt även därhemma: frihetskänslan av en nästan obegränsad vy och naturligt ljus skapar en upplyftande atmosfär. Skjutpartiet cero skapar möjligheter för upp till 15m² stora glasytor med extremt smala profiler. På så sätt har du friheten att designa din individuella plats för att koppla av - skräddarsydd som alla produkter från Solarlux, energieffektiv och säker. 

Vikparti Solarlux vinter

Vårt semestertips: byt perspektiv!

VIKPARTIER AV GLAS – VAR NYFIKEN OCH ÖPPEN OCH SLÄPP IN NATUREN I DITT HEM…

Hoppa rakt ut i snön ifrån vardagsrummet? Denna vinter är det dags att hitta på roliga aktiviteter som man lika bra kan göra hemifrån! Kanske innanför vidöppna vikpartier laga en soppa att äta tillsammans med familjen utomhus. Utrustad med en barriärfri golvskena finns det praktiskt sett inga gränser mellan inne och ute. Och om man ändå får kalla fötter går det lika bra att sitta bakom det isolerade vikpartiet och ha det mysigt och varmt inomhus. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Har du frågor eller du vill endast beställa en broschyr?

Vi hjälper dig gärna med planeringen att modernisera din befintliga byggnad eller du kanske rent av är i nybyggnadstankar? Vi ser fram emot din förfrågan.

Kontakt

 

 

Är du sugen på mer inspiration för vintersemestern?

Bra, här kan du låta dig inspireras av våra bilder …

Har du frågor eller du vill endast beställa en broschyr?

Vi hjälper dig gärna med planerna att modernisera din befintliga bostad. Eller är du kanske i nybyggnadstankar? I vilket fall som helst ser vi fram emot din förfrågan!

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...