VARFÖR VÄLJA SOLARLUX?

Solarlux Image gr

Sedan 30 år tillbaka står Solarlux för utomordentlig kvalitet vid tillverkning av vikväggar av glas, vinterträdgårdar och fasadlösningar. Vårt företag med säte i Melle imponerar runt om i världen med individuella lösningar i glas samt innovativa designmöjligheter.

Varför välja Solarlux?

SOLARLUX FÖRETAGSFILOSOFI

Solarlux Vision

Solarlux vill sprida mer öppenhet, lätthet och livsglädje i världen och samtidigt prägla världens arkitektur med häpnadsväckande lösningar i glas.

Solarlux Företagsfilosofi

SOLARLUX-KVALITET

Solarlux Qualität

Alla SOLARLUX produkter certifieras av olika oberoende provningsinstitut och imponerar med beprövad SOLARLUX-kvalitet som är tillverkad i Tyskland.

Solarlux-Kvalitet

Solarlux-utställningar i Tyskland

Solarlux, som är marknadsledande producent av vikväggar, vinterträdgårdar och terrasstak, har tre stora utställningar i området kring Osnabrück, Münster und Dortmund i Tyskland. Vår 2000 kvadratmeter stora utställning hittar ni i Melle, på Industriepark 1, 49324 Melle, i närheten av Osnabrück. Besök våra kollegor och låt dig inspireras av Solarlux imponerande produktutbud.

Utställning i Tyskland

Hitta till Solarlux i Malmö

Solarlux Image gr

Längst ute i hamnen, på 2:a våningen i Saltimportens magasin port 2, finns vår utställning med vikväggar, balkonginglasning, uterum och vinterträdgårdar med blick ut över havet, Välkommen till vår utställning på Grimsbygatan 24, i Malmö. Ring, så avsätter vi tid för ditt besök!

 

Vägbeskrivning och öppettider

Mässor

Solarlux Messe

Lär känna oss personligen och besök oss vid vårt mässtånd! Solarlux mäss-team åker året runt på mässor över hela världen för att visa Solarlux produkter.

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...