Karriär hos Solarlux

Solarlux Campus in Melle

Solarlux är ett familjeföretag med tradition. Sedan mer än 30 år står Solarlux för utomordentlig kvalitet i produktionen av vikväggar, vinterträdgårdar och fasadlösningar. Internationellt övertygar företaget med individuella glaslösningar som höjer livskvalitéten och ger alla former av boenden ett lyft. Engagemang, ansvar och strävan att vidareutvecklas - det är hörnstenarna i Solarlux framgångssaga. Ett gott arbetsklimat, öppet och trevligt umgänge med kollegorna och förtroendet i arbetskraftens förmåga kännetecknar företaget.

Internationella platser finner du här.

Vi letar efter en säljare med karaktär

OM JOBBET

Nu söker vi en säljare för Solarlux Scandinavias svenska marknad. På Solarlux tillhör du ett engagerat team på fem personer som arbetar mot företagets skandinaviska marknad. Tillsammans med säljchefen på kontoret i Malmö är du huvudansvarig för försäljningen av Solarlux skräddarsydda lösningar av vikväggar och glasfasader i Sverige. Kunderna omfattar återförsäljare, arkitekter och liknande intressenter inom byggbranschen. Du tillhör kontoret i Malmö och tjänsten omfattar resdagar med övernattning i Sverige och Tyskland. Körkort är ett krav och i tjänsten ingår tjänstebil.
 

DINA ARBETSUPPGIFTER

  • försäljning av och rådgivning kring våra produkter
  • bygga upp, sköta och utöka vårt kundbestånd av återförsäljare och arkitekter
  • hålla produkt- och softwareutbildningar för våra återförsäljare
  • göra budget, planera och rapportera omsättningen till säljchefen

 

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en utbildning som civilingenjör och/eller inom byggbranschen. Dessutom har du erfarenhet från liknande positioner inom försäljning av premiumprodukter alternativt inom tillverkningsbranschen. Du kan läsa ritningar och har god förståelse för tekniska lösningar och produkter, såväl praktiskt som teoretiskt. Svenska och engelska behärskar du obehindrat i både tal och skrift, goda kunskaper i MS Office är ett krav. Förståelse för tyska och erfarenhet av CRM-system ser vi som en stor fördel. Då rollen innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är utåtriktad, kundorienterad och kommunikativ. Du kan arbeta självständigt och planera ditt eget arbete. 
 

VI ERBJUDER

Som medarbetare på Solarlux arbetar du i en attraktiv arbetsmiljö med en öppen och familjär företagskultur och spännande produkter. Du får en omfattande upplärning och introduktion av hela företaget för att lära känna produkter, processer och medarbetare. Dessutom kan du förvänta dig intressanta arbetsuppgifter med hög grad av självständighet och stor frihet att lägga upp ditt eget arbete.
 

OM FÖRETAGET

I mer än 35 år har Solarlux varit en komplettleverantör av fasadlösningar med stora ljusinsläpp. I vår portfölj ryms allt från skjutsystem och vikväggar av glas till vinterträdgårdar, uterum och terrasstak samt balkonginglasningar. Vi är ett tyskt familjeföretag som hjälper arkitekter, byggherrar och hantverksföretag med planeringen och implementeringen av byggprojekt. Alla produkter är egenutvecklade och produceras i Tyskland enligt höga kvalitetsstandarder. På vårt huvudkontor i tyska Melle och på 45 globala försäljningskontor bidrar drygt 850 medarbetare till våra framgångar. Genom internationella byggavtal- och projekt utgör exportkvoten omkring 50 procent av företagets omsättning.

 

Tror du att du passar i vårt team på Solarlux? Vi ser fram emot att få din ansökan inklusive löneanspråk och möjligt startdatum.

Ansökan tas emot via mail: scandia@solarlux.com

Vid ev. frågor: Sylvia L. Dondorff

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24 · 211 20 Malmö
scandia@solarlux.com
www.solarlux.com
T +46 40 456190

Mars 2020

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...