SOLARLUX Nyheter & Press

Håll dig ajour med aktuella uppdateringar från Solarlux

Aktuella pressmeddelanden och bildmaterial hittar du här. Här finns även information om företaget Solarlux som märke samt aktuella produktnyheter inom vårt sortiment av vikväggar, vinterträdgårdar, uterum, balkong- och fasadinglasningar, terrasstak och butiksentréer.

Bildmaterial i anslutning till pressmeddelanden får uteslutande användas i syfte att offentliggöras i kombination.

För vidare frågor vänligen kontakta pressansvariga.


TRÄDGÅRDSMÄSSAN KOMMER INTE ATT GENOMFÖRAS PÅ UTSATT DATUM 17. März 2020

trädgårdsmässan nordiska trädgårdar logotyp
I enlighet med regeringens beslut stänger Stockholmsmässan tillsvidare ned samtliga mässor och evenemang med fler än 500 deltagare i syfte att minska risken för spridning av COVID-19. Stockholmsmässan meddelar att säkerhet och hälsa fortsätter ha högsta prioritet och att detta beslut är en försiktighetsåtgärd för att skydda vårt samhälle.

Besök oss i monter A18:18 på trädgårdsmässan 26-29 mars 2020 19. Februar 2020

trädgårdsmässan nordiska trädgårdar logotyp
Trädgårdsmässan, Nordiska Trädgårdar, är den största och populäraste trädgårdsmässan i Norden. I monter A18:18 hittar du vårt team från Solarlux tillsammans med vår återförsäljare Stockholms Glasterrass. Välkommen!

Boligmessen i Stjørdal 12. Februar 2020

boligmessen snekkern solarlux
Helgen den 14-16. Februari står vår norska återförsäljare Snekker'n Trondheim på mässan "Boligmessen" i Stjørdalshallen, Trondheim.

Solarlux på Bygg Reis Deg 2019 13. September 2019

Bygg Reis Deg 2019
Kom och besök Solarlux på Bygg Reis Deg vid monter B03-18. Mässan presenterar kända och innovativa lösningar för byggindustrin och är en av branschens största och viktigaste mötesplatser i Norge.

Vikväggens r.evolution 15. April 2019

Vikväggens r.evolution
Solarlux „Vikväggens r.evolution“ – en helt nyutvecklad produkt som är unik gällande teknik, design och utformning. Vikväggen genomtänkt in i minsta detalj och uppnår på flera plan en aldrig tidigare skådad nivå. Den nya Vikväggen överglänser på så sätt alla andra system. Tre utställningsmodeller präsenterades på mässan och dessa orsakade uppståndelse bland publiken.

SDL Acubis Låglutande Tak 23. Januar 2019

fensterbau frontale 2014 Presse
Den senaste utvecklingen inom terrasstak från Solarlux har en tilltalande, funktionell design som smälter perfekt in i en kubisk arkitektur! Terrasstaket SDL Acubis kan antingen fästas till ett hus eller fristående. Det raka aluminiumprofilsystemet ger taket en klassisk elegans - i linje med den kubiska arkitekturen.

Betyg "mycket bra" för Solarlux 14. Juli 2016

Focus Money Test Solarlux
Affärsmagasinet Focus Money utmärker Solarlux med toppbetyg! Goda nyheter för familjeföretaget Solarlux med huvudsäte i tyska Niedersachsen: Under rubriken "Att leva i glaspalats " testade nyligen den berömda affärstidningen Focus Money många tillverkare av vinterträdgårdar, över hela Tyskland. Kategorierna som utvärderades var bland andra, pålitlighet, prisläge, planering och rådgivning, installation och service. I samtliga testade kategorier, kan Solarlux uppvisa betyget "mycket bra".

Produktnyheten SL 22 09. Juni 2016

skjutsystem SL 22
Detta helglasade skjutsystem låter glaset gå ända upp i nock, även på ett pulpettak och tillåter på så vis ännu större öppningsmöjlighet än ett klassiskt skjutsystem. Gavelglaset blir på så vis en del av skjutglaset och ger en modern design.

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...