Glas-vikvägg SL 97

SL 97 finns både som topp- och bottenhängt system. Flera olika öppnings varianter är möjliga. Tätning mot vind och regn säkerställs genom trippeltätning. Aluminium på utsidan för att skydda träet och profilerna mot väder och vind.

Mehr Helligkeit mit einer Glas-Faltwand

Mer ljus i ditt hus

Överlägsen värmeisolering kännetecknar detta vikväggssystem, som vi kallar SL 97 i trä/aluminium. Genom limträ profiler med 96 mm djup, ett ytterligare isoleringsskikt och treglasfönster uppnår detta system ett U-värde på 0,80 W / m2K och platsar därmed utmärkt till skaran podukter som lämpar sig för passivhusstandard . Certifierat virke från hållbart skogsbruk och vattenbaserade lasyrer fullföljer ekologiskt och hållbart byggande. Alla komponenter testas för miljöanpassning .

Teknik

  • 96 mm inbyggnadsdjup
  • Värmeisolerat trä/aluminiumsystem
  • Laminerat trä med slits-tappfogar på insidan och aluminium som väderskydd på utsidan och däremellan ett isoleringsskikt
  • Trippeltätning mot väder och vind
  • Standard trä: furu eller gran, annat virke på förfrågan
Technische Details zur SL 97

Teknik & Downloads

Informations material och tekniska dokument på produkter och system finns i vår portal "mySolarlux". Eller be om en en broschyr direkt.

Beställ broschyr

Inspiration

  

Har du frågor eller du vill endast beställa en broschyr?

Vi hjälper dig gärna med planeringen att modernisera din befintliga byggnad eller du kanske rent av är i nybyggnadstankar? Vi ser fram emot din förfrågan.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...