Glasvikväggar i trä - Woodline

Med en vikvägg av glas i trä har Solarlux fångat upp det perfekta samspelet mellan design och patenterad fönsterteknik på högsta nivå. Nya profilvariationer i högkvalitativa material ger en mängd olika designalternativ för rummet och fasaden - utan att kompromissa med form och funktion, energieffektivitet, säkerhet och livslängd.

German Design Award Winner 2019

German Design Award 2019

De smalaste profilvyerna av enbart certifierad trä, patenterad unik teknik, med en yta i utsökt möbelkvalitet, bästa statiska och isolerings värden - dessa argument gör Woodline till en riktig "vinnare".

Die Glas-Faltwand aus Holz - Woodline von Solarlux

Högkvalitativt boende med genuin atmosfär

Trä från hållbart skogsbruk ger en unik levande atmosfär och tillför varje vikvägg av glas sin individuella karaktär. Den stora öppningen av vikväggen består av trä i alla aspekter. Det högkvalitativa aluminiumskyddet skyddar vikväggen för väder och vind och på insidan skyddas träets genuina karaktär.

Vorteile einer Holz Glas-Faltwand

Hållbar kvalitet

Användning av FSC®- och PEFC-certifierade skogar · Individuell design av ytskikt (vaxad, oljad, lasyr eller lack) av tillverkare som. Sikkens, Remmers, Teknos, Adler, mfl. · Högkvalitativt ytskikt

 

Technik der Holz Glas-Faltwand Woodline

Teknik

  • Installationsdjup 86 mm
  • 143 mm-profil i sektionsfog
  • Sektionshöjder upp till 2880 mm
  • Glastjocklek från 28-48 mm
  • Hög väderbeständighet
  • Uw ≥ 1,1 W / m²K
Glas-Faltwand Woodline Bautoleranzen

Teknik & Downloads

Informations material och tekniska dokument på produkter och system finns i vår portal "mySolarlux". Eller be om en en broschyr direkt.

Beställ broschyr

Inspiration

  

Har du frågor eller du vill endast beställa en broschyr?

Vi hjälper dig gärna med planeringen att modernisera din befintliga byggnad eller du kanske rent av är i nybyggnadstankar? Vi ser fram emot din förfrågan.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...