Vikväggens r.evolution15. April 2019

Solarlux „Vikväggens r.evolution“ – en helt nyutvecklad produkt som är unik gällande teknik, design och utformning. Vikväggen genomtänkt in i minsta detalj och uppnår på flera plan en aldrig tidigare skådad nivå. Den nya Vikväggen överglänser på så sätt alla andra system. Tre utställningsmodeller präsenterades på mässan och dessa orsakade uppståndelse bland publiken.

Vikväggens r.evolution

Den nya produkten återspeglar mer än 30 års expertis. Mångårig erfarenhet inom produktutveckling, planering, tillverkning och montering av vikväggar har gjort Solarlux till pionjär och specialist inom området. Företagets kontinuerliga arbete med utveckling har nu kulminerat i Vikväggens r.evolution och därmed en produkt, som är den rätta lösningen för varje idé.

Helt nya möjligheter

De smalaste profilerna, smidig öppning och stängning, bäst värmeisoleringsvärden och obegränsade kombinationsmöjligheter - den nya Vikväggen öppnar oanade möjligheter för fastighetsägare, byggherrar och planerare. Vikväggen konfigureras individuellt och utrustas med olika funktioner helt enligt önskemål. Strukturella och personliga preferenser gör den slutliga produkten.

99 – banbrytande transparens

Den nya Vikväggen ger transparens på högsta nivå. Detta uppnås genom en mycket smal profil, som på två dörrblad mäter ringa 99 millimeter - hittills unikt på marknaden.

0 - Nullbarriär

Vikväggen ger möjlighet att skapa maximala öppningar i både privata hem och offentliga miljöer - lättillgängliga för alla.

0.8 - Värmeöverföringskoefficient

Värmeöverföringskoefficienten för Solarlux nya Vikvägg uppgår till Uw-värde 0,8 W/m²K och motsvarar riktlinjerna för passivhus.

Unika lösningar för alla utmaningar

De tre utställningsmodellerna som visades på mässan BAU 2019, demonstrerade hur den nya Vikväggen kan anpassas och utrustas så att den uppfyller alla krav.

Tillbaka till översikten

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...