Solarlux står på Bygg Reis Deg19. September 2017

Det nya året inledte Solarlux med en skräll: Vikväggen av glas, som är Solarlux kärnprodukt, har modulerats om med innovativt tänkande och resultatet blev för första gången presenterat på mässan Bau i München. Nu kommer vi att presentera dig för första gången på mässan Bygg Reis Deg i Oslo, Norge. Detta innebär en revolution såväl som evolution för företaget, men samtidigt en del av dess grundpelare och framgångskoncept - att genom nästintill gränslösa övergångar förena inne- och utemiljö.

Bygg Reis Deg 2017

Solarlux kan se tillbaka på ett händelserikt år 2016. För företagets tyska del har detta specifikt tagit sig så ut att huvudkontoret har flyttat in i helt nya lokaler, så att utrymmet för den starka tillväxten, samt företagets produktion, utställning, kontor och lager, skall finnas under ett och samma tak. Bara ett sådant projekt kräver en hel del personal, men företaget lyckades ändå ta fram och utveckla den nya vikväggen "r.evolutionär", som med nya innovationer kommer ge helt nya designmöjligheter för både kunder och arkitekter.

Grunden för en framgångssaga

En vikvägg i glas från Solarlux gör att du kan öppna upp din fasad, men samtidigt njuta av bästa möjliga skydd med största möjliga transparens. Sedan starten för över trettio år sedan har Solarlux genomgående utvecklat vikbara glasdörrar och gjort dem tätare, flexiblare och mer mångfacetterade. De olika systemen har konsekvent vidareutvecklats och förbättrats under parametrarna transparens, öppenhet, värmeisolering och inbrottsskydd. Idag är vikväggar från Solarlux inte bara en av de ledande produkterna på världsmarknaden, utan också en innovativ pulsgenerator. Representanter för fackhandeln som kommer till Bygg Reis Deg, 2017 kan se fram emot att ta del av den spännande nyheten, som Solarlux kommer att presentera.

Från evolution till revolution

Så mycket är redan givet: till viss del både design och tekniskt genomförande av en vikvägg i glas. Men, i Solarlux monter kommer flera olika varianter av den nya vikväggen att presenteras, för allra första gången. Intresserade besökare kan få information om detaljerna kring den nya vikväggen och se den med egna ögon. Redan den första dagen, kommer företaget att presentera "r.evolution av vikvägg".

cero på Bygg Reis Deg 2017

Något annat som också finns att upptäcka i Solarlux mäss-stånd är skjutsystemet cero III.  Ursprungsprodukten finns sedan 2014 på marknaden och har redan fått tre mycket prestigefyllda designpriser. cero III uppnår med trelagers glas och storlekar på upp till 15 m² dessutom ett unikt inbrottsskydd (RC3) samtidigt som dess  design banar för nya arkitektoniska koncept. Varje skjutsektion manövreras med lätthet, fastän dörrbladen görs så stora.


Bygg Reis Deg 2017 kommer att hållas i Oslo, Norge från 18. - 21. oktober 2017. Solarlux finns i hall B 01-08.

Registrera dig som vår gäst här. När du klicker på länken kommer du till en registeringssida. Tryck in vår kod: idDOzG.

Fyll i registreringsuppgifterna och få gratis entré till Bygg Reis Deg 2017 som vår gäst.

Vi ser frem emot att se dig!

Tillbaka till översikten

Vi besvarar gärna dina frågor

SOLARLUX Företagskommunikation

Sylvia L. Dondorff
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Telefon: +46 (0)40-456190

E-mail: slo.dondorff@solarlux.com

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...