Betyg "mycket bra" för Solarlux14. Juli 2016

Affärsmagasinet Focus Money utmärker Solarlux med toppbetyg! Goda nyheter för familjeföretaget Solarlux med huvudsäte i tyska Niedersachsen: Under rubriken "Att leva i glaspalats " testade nyligen den berömda affärstidningen Focus Money många tillverkare av vinterträdgårdar, över hela Tyskland. Kategorierna som utvärderades var bland andra, pålitlighet, prisläge, planering och rådgivning, installation och service. I samtliga testade kategorier, kan Solarlux uppvisa betyget "mycket bra".

Focus Money Test Solarlux

"Med detta enastående testresultat kan vi garantera våra kunder produkter av högsta standard", säger Herbert Holtgreife, Solarlux-grundare, om resultatet. "Det finns många leverantörer på marknaden. Det gör det inte nödvändigtvis lättare för våra kunder att välja den ena eller den andra tillverkaren - oberoende tester kan ofta vara till hjälp i sådana sammanhang".

Den omfattande branchstudien genomfördes av Konsult- och analysinstitutet Service Standard GmbH i Köln, på uppdrag av affärsmagasinet Focus Money. Över 1450 fastighetsägare över hela Tyskland deltog  i undersökningen genom att i detalj återge sina erfarenheter. "Att få feedback från våra kunder är enormt viktigt för oss. Så naturligtvis är vi mycket glada över testresultatet och betyget "mycket bra" i alla kategorier.

Testresultat "Mycket bra"
Med "mycket bra" har kunderna utvärderat kategorierna:

Bästa tillverkare av vinterträdgårdar, bästa planering och rådgivning, bästa kundservice, bästa leverans och montering, bästa produkter och bästa pris och prestanda.

"Vi är nöjda med de fantastiska resultaten och att kunna förmedla till potentiella kunder att Solarlux är rätt tillverkare att vända sig till," sammanfattar Herbert Holtgreife det mycket positiva resultat.

Tillbaka till översikten

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Första porten i huset, 2:a våningen

Tel: +46 40 456190

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.com

tillbaka till ...